Japonya tarzı tapas

Kurochan, ünlü Avustralyalı şef Scott Hallsworth'ün yetenekli elleriyle modern Asya stili lezzetleri Mandarin Oriental, Bodrum'a getiriyor. Japon mutfağından lezzetli örnekler sunan, sahil kıyısındaki bu huzur dolu eşsiz restoran mutlaka gidilmesi gereken bir yerdir.

Scott Hallsworth; Harvey Nichols, Marylebone ve Chelsea'de açtığı üç Kurobuta restoranıyla Londra'yı kasıp kavurdu. Japonya'nın geleneksel Izayakas'larından esinlenen Kurochan; suşi ve sashimi, tempuras, taze balık, deniz ürünleri ve bifteklerin yanı sıra ızgara Robatalar ve çeşitli vejetaryen seçeneklerini içeren tapas tarzı yemekler sunar.

Sahil otelinin ana sahiline bakan Kurochan'ın eşsiz konumu, yemekler hazırlanırken konukların izleyebildiği bir açık mutfağa sahip olan restoranın şık dekorasyonuyla bütünleşmiştir. Deneyimi tamamlamak için Japon sakesi, yerel ve uluslararası şaraplar, sanat eseri biralar ve çeşitli modern ve klasik kokteyller içeren muhteşem içki menüsü bulunmaktadır.

Kurochan
  • MUTFAK
  • Modern Japon

  • SEZON
  • Temmuz - 18 Eylül

  • SAATLER
  • 19:00 - 23:00
    Pazartesi Günleri Kapalı

  • KAPALI
  • 30 Temmuz 2017'ye kadar

  • E-POSTA
  • mobod-restaurants@mohg.com

  • TELEFON
  • (0252) 311 18 88